Tuesday, January 19, 2010

Birthday Yang Dah Lepas

Sengaja bagi tau dekat title. Nanti semua macam "Aik, Berapa kali dia nak celebrate birthday dia neh?!" HAHA. Macam biasa, bagi semua entry yang dah lapuk segar kembali, Tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. Eceh, ni kan theme untuk subjek advertising dulu. Iklan bahulu. HAHAHA. Ok, memang suka buat paragraph takda hala tuju. NEXT!!

Dak Yang datang ambik kat rumah, Bajet lah akan di layan bak princess sebab birthday girl kan. tettt. Sampai depan rumah je, beliau turun pastu duduk dekat passanger seat. I macam err, apa ni? apa ni? Spoil betul lah. Takda chance nak bermanja durja. #$@$%*&%$.



Ok takpa. Nasib baik I sayang You. So, on my birthday, 1st time I dapat drive My Sportivo tu (ecececeh) ayat taknak kalah lah bukan, walaupun bukan aku yang punya. Err, kita kira harta sepencarian je lah. HAHA

Kita mulakan perjalanan ke Sunway Pyramid dengan Bismillah.

Ada satu benda yang saya benci bila drive, Dak Yang dekat sebelah. Nanti saya jadi nerves gila sawan lepastu menggelabah tak tentu hala macam tengah kena test JPJ ke apa tah. Memang dah banyak kali. Asyik-asyik rasa betul ke lane aku ni, boleh aku potong kereta depan ni, aku duduk tegak sangat ke. Cantik ke aku (pfrrt) yang tu tipu. HAHA. Tapi memang sungguh lah. Hati berdebaran macam nak tergugur. I pun drive ala-ala Miss World 1957.

Bila dia dah habis discuss dalam fon, "Eh, kita baru kat Shah Alam? Lambatnya you drive?" Eh eh, tak tahukah beliau kaki tangan semua dah parkinson neh??! Benci

Lepas pusing keliling Sunway Pyramid, last-last kami makan Mc D.Mungkin saya akan makan Mc D bawak muka tak siap dengan muncung boleh sangkut hanger dengan baju kebaya 3 pasang. HAHA.


Kami makan di Tony Roma


Lupa dah apa yang I makan ni.




Lemonade yang terbaik

Ok, dipendekkan cerita masa makan tu, kami dapat 4 gelas air yang taknak kalah besarnya. Memang separuh nyawa lah nak habiskan 4 gelas air tu tambah mineral water Dak Yang 5 lah semuanya. HAHA. Memang tak habis, kalau tak ada yang ulang alik tandas every 2 minit.

Hadiah birthday sudah dapat seawal bulan puasa hari tu. Jam Roger Dubuis berharga RM 80K. KAHKAHKAH. Bermimpi di siang hari nama dia walaupun dah bangun di tengah hari tapi, tak mandi-mandi. Apa neh, apa neh? HAHA Bajet Siti Nurhaliza lah ni. Taklah, cuma dapat jam Swatch ( Dak Yang's fav brand) RM unknown. Dah nama hadiah, takkan nak tinggal price tag pulak.

So, this year memang bertuah jugak sebab dapat celebrate our birthday on time. Selalu lambat seminggu lah, kadang-kadang sebulan. Kadang-kadang sampai lupa yang I tak bagi hadiah birthday lagi. Bagus dapat Gf yang sengaja buat lupa macam saya tapi dapat Bf yang terlebih awal bagi hadiah seperti beliau, tapi tak bagi buka dulu. Menggelupurlah tak boleh tengok hadiah. HAHAHA

Itu je.

7 feedback:

Zuewairy said...

happy belated bufday eh;)

asna cute said...

nape xajak asna... huhuhu~

MisZ DeAnNa said...

heeeee..

sayer pon slalu neves kalo time drive si dia ade kt sebelah..

drive sopan santun jeeee..

haha..

Framestone said...

buzday bro xlame lagi... he...23x

out of topic--> he...23x mmg ade kawan yang menipu untuk berkawan... ada gak yang berkawan untuk menipu

mmg xsemua yang kite kenal di on9 jahat..cam bro kenal yati gak.. bro baik kan (sambil wat aksi ala2 setan buh tanduk sendiri kt kepale)

tp ingat.. ramai je yg nk amik kesempatan huhuhu

BroFramestone Blog

fairuz diyana said...

yaty, happy belated burfday!!

Poyaty said...

zuewairy = thanx ya

asna = hehe, mane bole ajak. nnt x privacy. kehkehkeh

deanna = betulkan. mcm tgh test nk dpt P plak. bencee

bro = bro mmg baik. ahahaha. nk befday dah? nk hbag LV 40K ke? hehe

Ayuz = thanx ye :)

Framestone said...

xperlu la.. kiss sudah he...23x

buzday bro lambat lagi la.. lgpun bro jrg bgtau org kat blog bile buzday bro..

nk tgk sape yg alert n lagi satu bro jrg sambut he..23x

BroFramestone Blog