Friday, December 11, 2009

Ucapan Hari Lahir

Hari ini saya berusia 24 tahun 1 hari.

Hehehe

Semalam (10 Disember 2009) cuti sempena Hari Lahir sendiri. Takda buat apa yang menseronokkan pun. Hadiah dah dapat, family dah celebrate dengan mengadakan parti BBQ pada hari sebelumnya. Jadi, tinggal sambutan bersama kekasih hati. Eceh. Yang tu cerita kemudian.

Hari Sabtu ni ada wedding yang harus di attend. Yang ni pun cerita kemudian, atau takyah cerita langsung. Kemudian, akan mula bercuti selama 3 hari 2 malam di Bukit Merah Laketown Resort & Penang. Yiiihaaaaa. Tahun ni takda percutian yang melibatkan kapal terbang. Macam apa je sebut kapal terbang. Sebab nak cuba menggunakan brand new car. Not mine. T___T

Tahun depan baru lah banyak perjalanan menggunakan kapal terbang, kapal laut, kapal selam, roket semua. Yang tu akan cerita tahun depan. HAHA. Bosan baca blog kau. Jangan bosan lah. Cerita saya bukan hebat sangat pun. Kalau tak tahu pun tak rugi lah bukan? Hari ni belum tahu lagi nak buat apa. Takda perancangan lagi. Macam bosan baca blog ni. Aku pun bosan tulis macam ni.

**UCAPAN HARI LAHIR**

  • Hari ini saya rasa bersyukur sebab masih bernafas di bumi Tuhan selepas 24 tahun 1 hari.
  • Masih bersama keluarga yang sangat-sangat di sayangi. Belum berkurang dan belum juga bertambah.
  • Masih bersama rakan-rakan yang selalu ada waktu senang dan susah.
  • Paling penting masih lagi Dak Yang yang wish birthday untuk kali ke 8 dalam masa 8 tahun. I love You.

4 feedback:

Jard The Great said...

ehehe..tak wish la plak... hepi birthday dear!!!

nik said...

cikgu....kenapa tak cakap birthday semalam...klu tak leh bagi hadiah....heheee

:::wagonbiru::: said...

hepy b'day!!!!

poyaty said...

k.jard: thanx

Nik: eh, xpe hadiah lmbt pun masih diterima. kihkih

wagon biru: thanx ya