Tuesday, December 22, 2009

They don't know how i feel

Cerita secara random saja. But, I really can't stand it anymore. Macam semua yang I wanna do, semua say NO. Semua tak boleh. Semua nak buat I rasa disappointed. Semua semualah. Dan everybody juga. Takda lah satu benda tu yang I suka gila babi nak buat lepastu I gembira dapat buat. Takda orang-orang yang nak buat I rasa down.

I just don't know why. Am i too bad sampai orang takda trust on me. Am I too budak-budak sampai susah sangat nak lepaskan diri. I tak kata umur 25 (next year) itu terlalu dewasa. But, I just feel 25 itu dah boleh jaga sebuah keluarga. Tapi, saya nak lepaskan diri sendiri pun susah. I depressed juga kadang-kadang.

Nak keluar dengan kawan-kawan, big NO, nak keluar dengan BF, buat muka juga kadang-kadang. Nak pergi jauh sikit dari rumah, absolutely NO. HOW??? WHY???

When am on my best behavior, tak boleh nak terima. I woke up early, I masak, I basuh, I sidai kain. Still nak rasa tak puas hati. If I bangun lambat, I malas lagi la kena marah. I just dunno what to do. Just Don't

People who dunno what I feel, what i've been through just simply said Kau yang degil, kau yang keras kepala, kau yang itu kau yang ini. Kau tahu apa yang jadi, kau tahu apa yang aku rasa? Jangan nak tuduh melulu. Tak semestinya orang dewasa itu selalu betul.

I just wanna cry for the rest of the day. I just wanna get away from all of this. As long as I stay away from any of the trouble, am fine right. Let me do something that i wanna do.

Nampak cam tak bagus lah marah-marah macam ni.

Istighfar banyak-banyak.

T____________________T

5 feedback:

Fadhlah said...

banyakkan bersabar yer....

suezensuzanna said...

sabar poyaty....jgn mrh2 nnt kene drh tinggi plak

asna cute said...

huhu nie msti mak abah akak xbg kan.. asna penah rasa dh semua tue~

zaradgreat said...

tapi i trust u.
rilek2
sabaq2
pms ka?

sabaq ye yaty,,
everything gonna be fine soon..
take care

azri_na jaid said...

must be a reason y our parents do dat ok dear...now yeah u think seems like they controlling u n i noe u need ur freedom but once u get d freedom u start thinking ur parents x care about u anymore...just follow as they wish..dats all...:)