Monday, November 9, 2009

Wajah Baru

ughhh. masa mula-mula buka blog memang ah tak bernafsu. bosan gila tengok blog nih. rasa macam nak angkat campak masuk tong sampah. nyah kau blog bosan. dah lah tak update berhari-hari. lepastu benci tengok ada lips tebal shining-shing dekat tepi dengan pernyataan aku pun dah penat duduk kat blog kau!. jadi, saya dengan senang hati nyahkan saja lips tebal shining-shining tu. motif wujudnya dulu masih samar-samar. ingat cantik sangat kot dulu dan akan jadi ikutan ke apa tah.

lepastu. TING TING TING. macam menang duit Roda Impian ke apa neh?

Saya rasa bertenaga nak halau semua annoying stuff yang terwujud dalam blog neh. bukan tak menghargai semua award-award anda yang budiman. tapi, saya rasa blog saya perlu di dekor ulang neh. nak panggil Eric Leong macam too much lah kan. cuma mahu blog yang simple, terang dan bernyala seperti brain yang terkandung idea mencurah-curah. orang tak lah serabut, tak tau nak tengok yang mana satu. ceh, macam lah ada orang yang tengok.

bila dah berwajah baru, rasa header dah tak seiring dah pulak. rasa macam nak kick header cepat-cepat. tapi saya belum punya design untuk header baru. jadi maafkan ajelah header yang lama dan buruk tersebut. kalau dah click cepat-cepat scroll down supaya header tersebut tak men-spoilkan mood anda.

Nak buat banyak-banyak pembaharuan. supaya seiring (tak habis-habis seiring) seiring dan sejalan, lalalalala. dengan usia penulis. err, penulis berusia berapa tahun heh? 60 kah sebab layout dulu sangat serabut. sekarang rasa lebih remaja. Whoaat??! remaja?! ok. redhakan saja.

harap, memberi kepuasan kepada diriku kerana diriku begitu berharga. ok tetiba sangat. dan diri anda pengunjung semua. akan saya freshkan dengan wangian glade supaya blog neh tak busuk dan bersawang lagi. akan janjikan entry banyak-banyak setiap hari.

who cares??!!

me..

5 feedback:

Jard The Great said...

wajah baru.. chantek!

po+yaty said...

wajah org ke wajah layout? ok2.perasan. hahaha. thanx

asna cute said...

woo wooo cuti sek bakal bermula.. ini la activiti akak untk mgisi ruang yg ado kan kan hehe..

cuti sekolah ada sebulan setgh.. sila update ari2 boley asna terjah ari isnin smpi jumaat.. hehehe ;)

zaradgreat said...

wooooooooooooo
nampak laen pulak
hehehhe

tapi cun2
blog nye .
hahahhaha

poyaty said...

asna: tuh la sis da kate. bile ms lapang akan tunjuk muka dpn blog org laen n mntk upate

zara: ceh, ckp siang2. bg la i perasan dulu. haha