Tuesday, November 24, 2009

Pra Konvokesyen

Sari berita penting *clear throats*

Hari ni ada raptai konvokesyen plus mini gathering after ermm 1, 2, 5 bulan tak bersua muka. eceh. Rindu heh melihat kawan-kawan yang dulu hingus-hingus je 3 tahun lalu dah menjadi ibu, ayah, suami or tunangan orang. I je yang masih mengekalkan status sejak 3 tahun lalu. Dulu, kini dan selamanya. Eh, ni bukan majalah Ujang ke?

Sebelum saya lebih melarat sebab dah mengantuk tahap dewa-dewa sampai saya boleh nampak Edward menari-nari atas kepala * mungkin sudah berada di alam mimpi*

Tengok lah galeri foto tentang 'mereka' yang akan melengkapkan diri saya esok hari. jeng je jeng *annoying*

Baju kebaya pendek + kurung moden
From: Gulatis
Tailor: Auntie Sidek (kahkah nak gak letak konon dari Salikin)
Rate: *** (hate the colour)

Tudung
From: Ariani + Kiosk SACC
Rate: ***** (like Puteri Bunian)
Jubah Konvo
From: IPGM KTHO
Rate:1/2* sebab macam saiz giant. benci!!!
Kasut + Beg
From: Vincci + Guess
Rate: *****+*****=*******
hahahaha
Source: Yahoo Images
My beloved Darling
From: Heaven
Rate:**************************** (overrated)

Orang yang mengantuk bukankah suka melakukan perkara-perkara yang kurang bermanafaat sangat di mana waktu itu dia di tengah antara realiti & fantasi.

Ok, angkat punggung, blah ramai-ramai jom. hahaha

10 feedback:

asna cute said...

muahahhhahahhaa

brg terakhir tue sgt la ********* tau hahahahaha

ehem2 nape la akak tnya itu kasut ngan hdbagggggG! nie nak mintak belanjer nie~
cepat turun KLCC meh lanje asna lak kasut Primavera 2 psg~

suezensuzanna said...

hahaha..poyaty..i love the kasut from vincci tuh:)

poyaty said...

wah..sis pun rembat vincci sbb da kering tym tu. asna mntk primavera? huhu

sue: i love jgk tp kaki sgt terseksa.

hidayah said...

yat !!

cgrat

tetibe hr ini angin bergoyang

mgkin lain kali time ya kawen br jumpa

tak larat nak gelak

-___-

zaradgreat said...

wah
dah complete semuanya.
tinggal nak grad je kan?
congrats ea...
huhuhuhuuhuh

Cik Angah said...

ehem2..yaty~~~ yudung ariani 2 comel lahhhhhh

nnti snap pic yaty pakai tudung 2 taw!~

cik EPAL said...

edward cullen pon ada..hehe ;)

Framestone said...

waduh2.... wat rekod pegang status terlama ke??

www.broframestone.com

poyaty said...

ya: its okay. ya ok x? nape smpai x larat gelak?

zara:thanx. sume nak baru je. haha

angah:ok2. will do

cik epal: mesti kene ade. haha

framestone: ye la. kena maintain.haha

Framestone said...

he..23x teruskan usaha anda... klu bro tackle nnt dah bertukar status pulak

www.broframestone.com