Wednesday, November 11, 2009

NENO..NENO..CPR CPR

Oh, cepat-cepat klik bila baca title macam ni. Memang biasa dia ni nak tengok I buat CPR dekat siapa la tu. Fine baby fine. Untuk tak let everybody down ingat saya buat tajuk saja gempak ke, saja nak perhatian ke apa tah. No no.

You are now watching MedicTV. Ceh ceh bajet doktor.

Pada 15/8/09 yang dah lepas beberapa bulan lalu. HAHA Sekolah buat Kursus CPR. Tujuan dia supaya cikgu-cikgu boleh selalu bajet doktor dan berhati mulia pergi buat Rescue 911 sana sini. Kalau anggota paramedik atau paradoktor kurang staff, boleh contact cikgu-cikgu yang ada di nombor 01AKUTAKPASBUATCPR.

Masa Encik 2 orang tu buat demo, nampak senang sangat I tell you. Kalau macam ni dah lama dah apply jadi beach guard dekat Sunway Lagoon lepastu nak rescue mat-mat Kool yang hendsome saja. Kalau Mamat, I taknak tolong. HAHA. Encik-encik tu kata, kalau kita berada dekat Crime Scene, dah bajet Horatio pulak. No no. Kalau kita ada di tempat kejadian, jangan tolong tengok je, sekurang-kuangnya do something untuk menyelamatkan nyawa seseorang.

Jadi, sebab dah bajet Doktor Horatio dan bajet senang tadi, saya di antara yang meluru-luru ke depan nak tengok demo secara up close and personal (poyonya dia). Dia sediakan maniquein@manikuin@moneyqueen (sila gariskan jawapan sebenar, sambil baca sambil uji minda) dewasa dan bayi. Para ibu sangat excited mahu belajar sebab mana tahu anak tercekik bola tenis ke apa boleh lah dia CPR sendiri di rumah.

Maafkan je model baby yang ni kurang sopan sikit.
Berat model sama dengan berat baby sebenar
Lepastu memang banyak wayar berselirat
bersama lampu-lampu neon dekat badan dia
Poor Baby.

Model wanita dewasa yang berlakon macam mak-mak tu pula nama dia Pn. Intan Shafinas. One of my best freind yang ter-best dan mempunyai Baby Iman yang dah bujang walaupun baru je umur 11 bulan. Muka asik nak bajet macho and kasanova je Iman ni lepastu dia dah pandai mengorat awek-awek. Yang ni abah Iman yang ajar. *Credit to YB Yazid.

Kasanova Iman Eusuff
=B

Ok. tamat dah Iklan


ADA HAL KECEMASAN SEBENAR. KENA HABISKAN SEKARANG
SEKIAN
NENONENO
OK BYE

5 feedback:

suezensuzanna said...

wahhh...comolot!!!!

poyaty said...

hahaha..bukan la Sue

CPR

Daud Mili said...

bleh buat ke kat luar nih/???...salam kenal..~

poyaty said...

hoh tak pas buat kat luar. susah to d max lah...salam kenal jugak lah

DaKoSue said...

kalau patung tu bernyawa mesti dia tak mampu nk bernafas lagi bnyk sgt yg bg CPR mcm2 nafas dan aroma masuk dlm mulut dia hehe