Saturday, October 17, 2009

So Sad

Perkara yang paling nak di elakkan dah pun terjadi. Dak Yang has admitted to Selangor Medical Centre for a few days. Me rasa nak pengsan. Sedih bila beliau saket sebab beliau jarang sakit. Saya yang selalu mengada buat-buat sakit sebab nak attention. Since dapat mesej pukul 1 lebih tadi terus mood hilang lenyap di telan mentari.
Pagi tadi beliau call minta saya tolong belikan breakfast. dalam ngantuk-ngantuk gagahkan jugak diri bangun drive pergi Shah Alam sebab beliau mengidam nak Lontong Klang. dalam hati ni cakap nasib baik demam, kalau tak I prefer tidur. lagi sedap. tak lah, tak. mesti la lontong You penting dari tidur I.
Nampak la beliau tak berapa nak gagah. eceh, selalu nampak gagah ke? Ye la, walaupun kurus keding tapi nampak gagah la. tapi kali ni memang nampak sangat weak. Sedih sangat tengok. macam nak bagi sikit daging lebih-lebih dekat dia biar nampak gagah. Bila call pun kejap je sebab dia minta nak rehat.
Pergi open house pun dengan hati yang duka. sebab dah janji dengan emak nak pergi. muka ni memang ah kalah cencorot. pastu buat peel nak balik cepat, nak balik cepat. makanan sikit pun taknak jamah. bukan nak being rude. tapi hati dah tak menentu fikirkan Dak Yang ni la. esok nak pergi melawat la sekejap. tapi, tak boleh fikir nak bawa apa. fikir nak bawa diri je.
nanti mesti saya sedih tengok dia ada jarum dekat tangan.T____________T Dr. jangan inject dia. nanti dia sakit.
Hope get to see You tomorrow Shyang

6 feedback:

hidayah said...

oh yat...
doakan yang terbaik..
moga cepat sehat..
update ye !

MisZ DeAnNa said...

owh..

dier kne virus fever kee..

hope cepat semboh..

jgn lupa suh dier mkan ubat..

namo sedih2 yeee..

Jard The Great said...

ayah mmg cmtuh. sll nmpk gagah. hope he gets well soon. =)

zaradgreat said...

ala,,,
sian nye..
get well soon ek
fuh3.
semoga baik cepat

myza said...

lawat dia dan bagi la kata semangat.takpun bawa adiah atau kad yg mengandungi kata2 semngat utk terus lawan sakit tuh!okeh

po+yaty said...

thanx kwn2 semua sbb doakan utk beliau...