Friday, October 16, 2009

Morgue


ni blog ke Rumah Mayat? senyap sunyi je. memang ah cerita melimpah ruah melebihi segala-galanya. eceh poyo ah ayat segala-galanya tu. macam serigala. tapi, memang nampak ah blog neh dah bersawang-sawang.

sorry kepada pengunjung. saya tak sempat nak pasang langsir, bagi kuih sambut tetamu semua.

Insyaallah, menjelang cuti sekolah yang akan muncul tak lama lagi, saya akan kembali aktif. maklumlah, saya akan tidak punya job waktu cuti. cuti sambil goyang kaki dan badan. shake it, shake it. KEHKEH. cepat cuti. saya serabut tengok atas meja sendiri. serabut. kerja pun dah jadi 6 hari seminggu. tapi malas ah nak mengeluh banyak-banyak sebab kejap lagi nak cuti sebulan setengah. yippe, yippee

*gambar sebagai hiasan. takut anda dah lupa wajah ini*

kenapa aku ambik gambar macam ni?
macam malu nak tengok
tunjuk jam baru kah?kahkah

8 feedback:

cottoncandy said...

hak2
phm..
cud pn klo nk interframe jam
snap pic style2 g2 lah
hehe

Jard The Great said...

hoho... apakata ko carik keje part time.. ehehe

hidayah said...

hik3
tak lupa kamu yaty !!
eh miss u too darling...

i bz jua...
xberapa nak best bila bz

tapi lagi x best bile free

suezensuzanna said...

huishhh lame penyepi nih!!!!

asna cute said...

woooooooo!
lama x update nie... jumpe kat mid nk? 4.30pm? ahad nie? okey hehehe ;)

po+yaty said...

cud: malu ah da tau taktik neh

k.jard: ape jns kerja yg bole dibuat pd musim cuti neh?? haha

yaya: betul tu. nnt bosan

sue: xde sepi.bz skek

asna: alala..ade ape asna kat sana. tgk awak dating ke? malu la. haha

zaradgreat said...

yaty!!!!
hohoho
lama tah hapdate
hehehhe.
tape2.
i still lagi igt muka u.
hhahahahahahaa

MisZ DeAnNa said...

pheeewittttttttt..

nk pnjam jam tu boleeeeeee..

hekhek