Wednesday, October 28, 2009

Low Blood Pressure

Ehem, hari tu entry macam sepatutnya terserang high blood pressure. tapi selepas ditimbang kati saya memang silap sangat. jadi untuk ketenangan blog saya dan hati saya juga saya dah remove entry tu. tapi macam dah terlambat bukan? tapi takpa. pengajaran buat diri ini yang terlalu banyak kelemahan. *insaf*
okeh back to normal mode

perkembangan terkini;

Selepas almost seminggu Dak Yang bercuti, beliau sudah kembali semula ke tempat kerjaan untuk bekerja. do i need to mention bout it? HAHA. Doktor cakap dia Low blood pressure sebab tu selalu pening-pening. jadi doktor menasihatkan, minum air gula. Jadi, Dak Yang yang bijak lagi genius neh pergi minum Coke banyak-banyak. dia kata Doktor suruh. Fine baby fine. You minum lah Coke tu banyak-banyak. pandai you pilih ubat.
hari Ahad lepas we spend time together dekat OTWC. pergghhh macam best. padahal dekat belakang rumah je. bosan kan!! bila semua tempat hang out ni dah berdekatan dengan rumah, takda chance la nak pergi jauh-jauh. puuurfft.
okeh, habis dah cerita kayangan.

eh, sekarang macam addicted gila dengan cerita Sumpah Bunian. memang Sumpah Best lah cerita neh. sangat sweet heh Adam dengan Hawa tu. comel sungguh Nora Danish pakai tudung. terus jadi histeria nak cari tudung macam Nora Danish pakai. tunggu sampai keluar kredit tu semua tapi sampai sudah takda pun cakap Nora Danish pakai tudung jenama apa. frust sungguh
habis dah cerita tudung, nak cerita yang sekolah tengah tunggang langgang macam di langgar garuda ke ape tah. dah nak akhir tahun tu memang fenomena biasa. yang tak sibuk cuma mak cik kantin dan pak cik sapu je. HAHA. esok budak-budak dah mula exam. heaven gila. sekolah akan tiba-tiba jadi sunyi sepi. macam takda penghuni. cikgu boleh duduk goyang kaki tangan.
best! best! best!

1 feedback:

cottoncandy said...

ala exammmmmmmmmmmmmmm
mls nk bc bkuuuuuuuuuuuuuu