Saturday, October 17, 2009

Akhir Rasa Ini

Dengan hati yang sedih dan sayu menulis. Fikir apa dah jadi dengan My Shyang. Dengan diri yang tak sihat dia drive all the way from JB to Shah Alam. Semalam dia mintak booked kan tiket flight, tapi tak dapat sebab kurang dari 24 jam. Kalau naik bas nanti lama. Dia tak tahan sejuk. lagi-lagi malam. Jadi, rasa sangat guilty sebab tak dapat nak membantu.
Tadi waktu telefon, dia di Nilai. Dia complain letih badan. Omaigod, rasa terlalu helpless. Macam mana nak tolong ni. cuma mampu menangis dalam hati T_______T. Kenapa tak dapat nak membantu di saat dia memerlukan. tapi Dak Yang selalu ada untuk saya. selalu tak selalu la.
bila teringat balik time gaduh hari tu. rasa bersalah sangat sebab mensuarakan rasa hati yang tak puas hati. main cakap je tak ingat dah jaga hati dan perasaan. masa tu memang betul-betul pentingkan diri. lepastu, bila dah lama tak beramah mesra. tahu-tahu dia demam. lagi la perasaan ni rasa teruknya aku ni.


tadi, dia kata Mama nak bawa pergi Hospital sebab demam dia waktu malam teruk. Esok Doktor Pakar takda. nak tak nak Dak Yang kena pergi malam ni juga.


Am worried bout u
Dun Wory
Eh, I luv U. What had happen past few days
makes me realise dat I still need U


sampai jam ni, masih belum dengar khabar dari Dak Yang. maybe dia dah tertidur. jangan la dia kena tahan kat wad. sekarang baru rasa betapa lah rasa sayang yang banyak dekat beliau. rasa menyesal pula pergi gaduh-gaduh. bila waktu-waktu macam ni baru tau yang beliau sangat diperlukan. benci ah gaduh


Di Mana Kan Ku Cari Ganti
Serupa Dengan mu
T__________________T

6 feedback:

MisZ DeAnNa said...

hope evrthng is gonna b fine..

take care ok..

zaradgreat said...

alemak yaty!
tape2.
doakan beliau get well soon!
saba2.,,

cottoncandy said...

yaty...
cday nye bc...
hadoii~
mst xleh dk diam kn 2...
pasni klo nk gado j..
kne la beringat byk....
awk ad dia..
awk jg dia elok2 ey
=)

po+yaty said...

deanna: tq, i hope soooo too

zara: sedeyh laaa...huuuu

cud: kalau gado da tak bape nk igt. bile camni baru rase kehilangan

po+yaty said...

deanna: tq, i hope soooo too

zara: sedeyh laaa...huuuu

cud: kalau gado da tak bape nk igt. bile camni baru rase kehilangan

hidayah said...

yat, (dah call Yat pulakkk)

ni mcm demam lain je ?
oh...
jgn lupa jenguk dia..
tp bukan gan air mata..
dgn kasih sayang..

hik3x... ^_* (tetibe malu sendiri)