Saturday, September 5, 2009

mix fruit coctail

memang saja lah buat tajuk yang mencabar keimanan di bulan puasa. eleh, Yaty setakat mix fruit coctail pun dah terliur. ok fine

hari ni cerita campur aduk macam nasi campur. taklah macam mix fruit coctail. HAHA. semua nak compare dengan makanan. baru best. tak puasa kah Yaty. puasa okek masih lengkap puasa saya. belum terjejas lagi. tapi, macam dah tunjuk-tunjuk simptom je. dah sakit pinggang like nenek only. dah keluar damn zit yang tak bermaruah. ada cela di muka I, mana nak sorok?ok, takyah curse jerawat, dia pun nak hidup

NEXT!

baru selesai isi borang permohonan SPP. sampai ada yang malu dengan GF sendiri. Fine Yang Fine. I tau I buta IE. tapi, tolong jangan malu sangat nak mengaku I GF You. HAHA. isi borang SPP untuk sahkan I jadi Kakitangan Awam. sekarang neh saya dalam badan-badan berkecuali. KAHKAH. tak lah, sekarang saya hanya guru sandaran saja. lepas ni tunggu lah panggilan interview baru lah jadi the real teacher. ok

NEXT!

saya homeless. anda tahu saya kena masuk home shelter untuk orang-orang homeless macam saya. bilik dah di serang anai-anai. jadi, bilik saya kosong, sekosong hati ni..pheww..benci ayat neh. almari sebanyak dua bertaburan dekat hallway. yang lain-lain ada dalam bilik emak dan kakak. nak upload gambar tapi batt camera sangat low, somehow ada kakak tak bertamadun yang pergi tinggal charger kat Bukit Merah. tau la nasib kau kakak!!. setiap kali nak pergi sekolah mesti serabut sebab baju entah kat mana, tudung kat mana, beg sekolah kat mana. bulan puasa memang menguji keimanan dan kesabaran. tempat tidur baru saya di depan tangga. owhh sungguh pathetic. anyone yang sudi tumpangkan saya dirumahnya. harap-harap yang duduk Taman Sri Pulai tu yang offer. HAHA

NEXT!

mahu pulang ke kampung untuk berbuka bersama nenek. dua family je yang balik petang neh. so damn tired nak drive mengharungi global warming neh. saya benci penat dan nyah saja kau pekat. mula dah tukar karakter jadi Cinta bagai. annoying ok. baiklah, petang ni nak balik kampung untuk berbuka. end

CERITERA CINTA

Jumaat lepas pergi berbuka dengan Dak Yang at Kelab Shah Alam. tu pun nak gaduh juga. habis, penat orang pergi jemput, lepastu marah orang sebab lambat. I lewat 1 hour je Darling, kenapa marah sangat? ok ok, You puasa I tau tu. dah habis masam-masam muka, bila dapat baju raya baru lah manis-manis muka. HAHA. Thanx Yang. tapi, saya tak dapat lah songket idaman aidilfitri tu 780 kau. memang Dak Yang nak belikan, tapi dia kata kira hadiah birthday. tak mau la hadiah birthday baju kurung jah. saya mahu leather Swatch okek. lepas pusing Shah Alam Mall, PKNS dan SACC baru la dapat sepasang kurung biru. tak tak. kaler coklat. sedondon dengan tokey. baju raya nama dia Terra Cotton. 319MYR saja. dah tak payah fikir lagi. Thanx again Yang.

sekian,
SELAMAT BERBUKA

8 feedback:

Anonymous said...

x malu ke tgk gamba kat bwh tu pipi da gmuk cam ape ntah... g la jog sane jgn nk blogging je kerjanye..

zaradgreat said...

tajuk tak menahan.terliur ....---

po+yaty said...

Mr. Shyang: I malu jugek da gemuk. You malu eh I gemuk. camne nak jog bulan2 pose neh. nanti la Yang. jog penat, blog x penat. HUHU

Zara: sedap kan.. esok nak p beli ah. HAHA

cIk pEnNa said...

hari nih berbuka apa ye?
;)

Fadhlah said...

huhuhu...mmg menguji keimanan ntree nie

Fadhlah said...

huhuhu...mmg menguji keimanan ntree nie

asna cute said...

errkk byk yea story~~

pening pale bace hehe

agak2 ada kampung pening lalat x? kih kih..

hidayah said...

huk3

lajunya entry kali ni =))
t kat sekola mana meh?
joho meh ?