Friday, September 11, 2009

Is that so hard??

Is that so hard
to love me?
is that so hard
to understand me?
is that so hard
this relation would be?
is that so hard
not to mad at me?
is that so hard??
*sigh*
p/s: esok dah memulakan kempen cipta kuih raya.HUHU. Chef Yaty akan masuk dapur sorang diri bersama buku-buku resepi. watch out. akan buka langkah silat dan kungfu with butter and jam. eh, tak puasa ke?? esok juga akan jumpa Asna. (eceh, macam takyah cakap pun takpa, tapi nak cakap gak. see you tomorrow Dear!!)
azam baru: tak hingin dah nak jadi pengawas UPSR. terseksa jiwa and soul. i said tak hinginnn!!! kehkeh annoying

5 feedback:

asna cute said...

salam sis yaty...

sok xjd dtg tau..
asna pas kain tue kat akak ipar asna dah.. dia kata nak tolong jahitkan tuk asna..

sorry yea sis..

Miss you~~
tq

cottoncandy said...

owh...
yaty rapat ng asna ey??
besh3
yaty xd fb ke

zaradgreat said...

nape?
tak best ke jadik pengawas upsr? bukan jalan2 je ke?

nak sikit kueh raya yaty!

Ain said...

jaga UPSR tahan lagi...

kalau kena SPM..kertas yang 3jam...wowowo..gegar lutut!=p

po+yaty said...

asna: its ok. sis pun cam bz dgn kuih2 raya. kehkeh

cud:belum pnh jumpe asna pun lagi. ade, nnt org add cud ye

zara: penat sgt la/ duduk penat, jln2 pun penat.

ain: ye la ain. tp upsr pun makan hati gak la