Wednesday, September 30, 2009

Belum Bisa

Masih belum bisa meng update entry raya sebab masih berpuasa. tunggu lah bila badan tak letih sangat akan cerita tentang raya yang menarik juga. hidup pun masih kucar-kacir, nak adjust waktu. dulu bulan puasa balik 5.30 tak letih la sangat. budak-budak pun tak hyper sebab puasa. sekarang ni cikgu puasa, budak-budak dah macam jin notti. jadi, rasa letih berganda-ganda. phewww, ayat pun straight je. takda nak belok-belok ke. takda. tekak kering, idea pun kering. esok tekak basah, memang letih anda nak cari titik terakhir. esok-esok tekak anda pulak yang kering baca entry basah. WTH???..

ada a few kisah menarik di Aidilfitri neh. eceh, macam rancangan TV tak? macam kan..
antaranya:

Kisah Limah Jongang (KAHKAH) ni cerita kat TV.
Kisah Baju Raya
Kisah Sedih Hari Raya
Kisah KUNJUNGAN EHEM EHEM di Hari Raya

banyak kisah heh nak baca. tunggu la. tunggu. Insyaallah kesabaran anda berbaloi di Aidilfitri.

3 feedback:

suezensuzanna said...

wahh cepat2 crite..nnt basi plak crite tuh....lame x update nih..kenape lor???

zaradgreat said...

hehhe.tak tengok pun sume tuh
yaty!
selamat hari raya!!!!

po+yaty said...

wah..sbb tgh pose jd x rajin nk update..hehe

zara: yaty pun x tgk
selamat hari raya!!!