Saturday, August 29, 2009

My Kezen's engagement ceremony

tak yah cite panjang-panjang sebab title dia my kezen not mine. HAHA, so juz view the picture closely and make sure jangan tanya kenapa kezen saya bertunang tapi baju saya pun cantik. tu maknanya saya next!! KAHKAH kidding. saya hanya jadi, jadi apa ye nak cakap. pengapit lah. yang tolong pegang bunga, tolong angkat kain yang meleret-leret. ha..that's my job spec.

ok cut the crap.. nanti akan selang seli dengan caption.kalau rajin.

Location: The Doctor's Room
caption: again? kenapa muka ni lagi? HAHA sebagai pembuka kata nak lah sidai muka damn bulat ni dulu benci tudung Hajaba neh. buat muka saya damn buruk ok takyah salahkan tudung. saya memang tak cantek

Location: sama
Caption: that's my kezen. dia punya majlis. tengah final touch up siapa yang touch up? Nurul Shukor about Nurul Shukor, next photo

Location: sama juga. (HAHA, dah mula malas)
Caption: Nurul Shukor sangat kelakar dan friendly. she call me Daya. ok, takpa. Nurul Shukor punya pasal. tapi kalau dia ter-slip her tounge memang ah dia. Aik? apsal macam tak faham kau cakap apa Yaty. Takpa, biar saya saja yang faham. anda baca. dia kata muka saya sangat penuh dengan sifat keibuan (she thought am married already!) dia punya friendly sampai Shahir ingat saya memang kenal dengan Nurul dah lama. sebab saya yang deal dengan Nurul Shukor Touch since April (coz my kezen far away from Malaysia) when I entered je bilik, she start call me Hidaya (saya rasa aura celebrity sebab dia kenal saya) actually, dia kenal saya dari Nabil la. HAHA takyah rasa celebrity sangat

Location: sama sama sama
Caption: three of us. orang kuat belakang tabir (poyo!) Syahir, yang design baju my kezen and buat hantaran sumpah berat hantaran dia. letak pasu semua. esok nak mintak dia buatkan I punya letak tempayan KAHKAH
dia pun tolong saya bermake-up.
simple jah. dia sangat kelakar juga

Location: The Stair
Caption: yeah, yeah. thats me. you see yang turun tangga like princess
tapi, yang belakang lah ok. yang tolong angkat kain tu.
kan dah cakap that's my job spec. nampak tak I di baluti kegemukan
ok, apsal cerita pasal kau Yaty?
fine, my kezen memang ah dia cantik, mekap, baju semua flawless
nak cakap apa lagi.
I am so proud of you Kez
even you lupa janji you nak tunggu I
HAHA

Location: The Pelamin
Caption: Mr.'Pilot' Azri & Miss.'Dr.' Azrina
pray both of you sampai jinjang pelamin
(sebab I nak pakai baju cantik, tayang-tayang muka tak siap kat pelamin you)
Happy always yah
kalau rindu My Kezen bawa la plane tu pergi Russia terus
Congratulation!!!

Location: The Pelamin
Caption: with all the kezens. I hate this picture
sebab muka I macam bola sepak. jadi, no komen.
KAHKAH
*sigh*
Location: Tepi pasu bunga
Caption: muka saya sebagai penyeri di waktu pembukan dan penutupan. *bosan*
HAHA. tahu tak majlis belum habis tapi kain saya dah kotor pun. *sigh*
Mr. Shyang panggil I Pencomot!!
that is so true

P/S: saya tinggalkan entry neh for the whole week. huh, saya dah menggunakan seluruh sisa-sisa tenaga di bulan Ramdhan. sekarang saya dah flat. ceh, duduk taip-taip pun penat? hey Bulan Ramdhan kita kena limitkan segala pergerakan kita biar bertenaga selalu. minumlah Revive. ok ok. end


4 feedback:

zaradgreat said...

tiba-tiba rasa nak bertunang jugak lah yaty. haha

hidayah said...

wah sume lawa la yaty. mekap + dress sume lah. suke suke. tudung yaty pun nice. eh next bile plak t ?

ow sangat best ar dia call hidaya. hidaya hidaya hidayah hohu~

asna cute said...

rasanya umah kazen sis nie ank prg berapa.. bapak besar dia puye pasu munga..

rasa mcm pasu tue lg besar drpd sis tau..

pssst.. nk bunga tue skumtum ley? ahaks~

po+yaty said...

zara: wahaha..bukan nak study ke. tetbe rs nk bertunang plak??

yaya:tq tq..suka amek kredit ah yaty neh..

asna:eceh, nak sekuntum eh..mntk kat encik tunanglah asna. dpt selonggok