Thursday, June 18, 2009

T.I.R.E.D

Tired?
penat
Siapa?
Yaty
Kenapa?
balik dari seksaan
seriously?
yup. Mentally and physically
impact?
tak bangkit dari pembaringan since yesterday
masih bernyawakah?
of corse la. siapa pulak yang tulis blog neh. roh beliau??
ucapan untuk peminat?
eh,eh..nyampah dah. sejak bila berpeminat neh?? KAHKAH
damn tired siyesly. sampai dah buat menara KLCC untuk baju-bajuan yang kotor. sekarang neh sangat berharap wujudnya Ginnie In The Bottle dan jatuhkan washing machine dari langit ke apa untuk ringankan bebanan neh. nak tunggu kesayangan datang sini, tak tahulah bila. eh, kenapa tunggu kesayangan? dia akan basuhkan baju segunung KLCC tersebutkah. oh, no!!! sangat heaven kalau kesayangan saya datang semata-mata nak basuhkan baju kotor. saya nak ajak dia mendobilah, apa lagi. KAHKAH.
tadi dah niat nak buat ayat 2 baris je untuk blog. al-maklumlah, lappy pinjam plus tired plus tengah layan hindustan plus..dah habis plus dah. sekarang dah mula mabuk wording sampai tak ingat dah berbaris-baris ayat dah jadinya. should I stop??
i think i should
before that;
1) entry BTN akan di post kemudian. kerana masih dalam trauma keletihan. penat yang sampai tak ingat. ni penat ke dah nak mati. exegerrate
2) lappy masih dalam tahanan pihak berkuasa. oh, sangat merindukan lappy kesayangan yang berwarna hitam dan berhabuk-habuk tersebut. HAHA.
3)banyak aktiviti tak tentu hala hadir dalam hidup tanpa dipaksa. 8.30 kata ada perjumpaan dengan pengarah, suddenly, pengarah tak wujud di sini, perjumpaan dengan HEP pulak. dan macam biasa, ting! HEP pun tak wujud di maktab. dah tak tahu nak buat apa, suruh kami pergi cuci Balai Ilmu. watdehell!!! pergi Balai Ilmu dah ada makcik cleaner tengah meng-kemas cuci. *^&$#@!#^
4) saya sedang ditinggalkan oleh rakan-rakan lain yang pergi berfoya-foya.kenapa saya tak ikut? kau nak kena pergi ikut kawan-kawan tanpa usul periksa? nanti yang di Skudai call 24-7 tak berhenti (non-stop) lepastu ada sessi sentap-men-sentap dan membisu. malas ah nak lalui banyak kali. duduk je dalam bilik diam-diam. saya kan monumen yang terindah beliau.
5) HP kesayangan juga dalam tahanan kesayangan saya bersama jewellery. Yang, jangan gadai harta pusaka I tu. nanti emak cari you sampai lubang cacing. HAHA. rindu ah nak bergayutan bersama kesayangan secara percuma. sekarang neh bergayutan secara kena bayar, jadi tak syok sangatlah. takda kepuasan di situ. eceh-eceh. bukan kau yang kena bayar pun. nyampah
6) dah tak larat nak HAHA banyak-banyak lagi dah '_______'
penat dengan badan
penat dengan cabaran
penat dengan perasaan
penat dengan kehidupan
penat dengan perkara baru yang mendatang
(malas dah nak layan)

5 feedback:

Cik Angah said...

yaty...endulah nk borak2 ngan yaty...lama x dgr khabar taw..ingat angah g tak?huhuhuhu..angah bakal keje jd cikgu smntara kat puchong next week tau :)

hidayah said...

wah nak penat jugak la..
kene berkejar2an tak kat btn

Jard The Great said...

=p =p

asna cute said...

Cepat gosok botol nie....
*sambil asna hulurkan teko cap ayam kat sis..

Laa gosok la.. nti tahun depan asna dtg tolong basuh kan KLCC..
eh salah.. baju menimbum mcm KLCC

hehehe susah nya nak tgu sis update.. hehe.. busy2 pun jga kesihatan yea sis..

Take care!~ =))

zaradgreat said...

hahahaha.bz gilak..
penat2 tdo.tdo sampai lebam.hahahha