Wednesday, June 3, 2009

ketenangan

perut dah kenyang. boleh la mula melakar sesuatu atas blog. kalau perut kosong, blog pun kosongla

ah, bosan. rambling takda arah tuju.

perenggan neh bertujuan sikit. sekarang ni kelas English. i love English class sebab Mr. G tersebut tersangatlah kacak i tell you. walaupun sudah punya 4 orang kids, dia tetap kacak seperti lelaki kacak yang lain (Hugh Jackman, Pasha (Ungu), Hugh Jackman lagi, next, Hugh Jackman) am a big fan of Hugh Jackman. jadi, forgive me. HAHA

Mr. G had entered the class. to be continued

Kisah Mr. G *bukan nama sebenar*
masa 1st time tahu dia yang ajar BI. hati macam musim bunga berkembang. HAHA tak sangka boleh ada crush dengan lecturer. tapi bukan la crush yang sampai ambik gambar curi lepastu print saiz poster and tampal belakang pintu bilik. conteng sikit kat tepi I LOVE U. bukan bukan. tu zaman jahiliah dulu kala. tampal gambar Mamat Exist lepastu nak berangan pagi petang. oke malu sikit sebab semua orang dah tahu pernah ada crush dekat Mamat Exist. KAHKAH.

Mr. G ni macam ada something interesting to look at. err, tolong sikit. kenapa boleh keluarkan ayat-ayat neh. macam geli lah bukan. memang tak berkelip-kelip mata semua gadis-gadis.mak gadis pun ada jugak yang hanyut. statik je. yang mentambah-tambahkan lagi kekacakan beliau, bila dia mentuturkan 'I WANT TO GO TO LONDON' (ayat faveret PM2) perghh, terbaik seluruh selatan. memang tak dapat agak orang Melayukah atau Mat Saleh neh. apsal bersepuh sangat lidah dia neh. dia hanya speaking non stop. saya dan rumet punya cita-cita paling besar sebelum grad nak sangat dengar dia cakap Melayu. KAHKAH. bukan nak berjaya ke apa.*%^$$%#$. jadi sebelum present tadi, memang buat massage lidah biar tak tersalah pronounce depan Mr. G. jatuh la maruah kalau salah sebut. nanti awal-awal dah kena reject. KAHKAH

PETANG

lepas habis presentation yang mendrag rakan sebilik tidur pukul 4 pagi tadi. eh, mana Yaty? kenapa kawan sebilik dia je yang tidur lambat. objek yang bernama Yaty tersebut telah tumpas seawal jam 11.00 malam lagi. lepas balik makan dengan Dak Yang, bukan makan bawah cahaya rembulan ke, diterangi candle light dinner ke apa. tapi dinner di bawah kilatan guruh dan petir dan sedikit sebanyak air hujan yang mentambahkan lagi tom yam kami. KAHKAH. dah lebat macam sikit lagi tudung nak melayang kena tiup angin, baru balik. kalau tak memang nak tunggu je situ sampai kuah tom yam penuh. boleh tapau untuk kawan lain. kesian Dak Yang nak drive jauh balik Shah Alam dalam hujan lebat. syukurlah selamat. GF dia neh dalam bimbang-bimbang pun tau BF selamat bila dah Subuh. memang ^%#%!$&**.

Next class Gerko unit beruniform KRS. so, no big deal. tapi yang jadi big, big deal bila di suruh kawad dalam baju kurung manik-manik dengan selendang Cik Bedah macam nak pergi kenduri jiran sebelah. can u guys imagine. tapi kawad dalam bilik aircond yang terletak dekat library. saya yang dah terbosan-bosan pergi keluar makan waffer cloud9 sorang-sorang sambil baca sejarah Tun Hussein Onn. ni namanya ponteng kelas cara yang diredhai. tak caya boleh try dulu. tapi, tolong jangan jadikan trend atau ikutan muda-mudi masa kini pulak. HAHA.



tetap nak nampak anggun dalam barisan
HAHAHA
Benci ah Yaty neh

MALAM

ni dah hampir tertumpas jugak neh. tapi gagahkan diri untuk berdiri beberapa minit lagi. nak iron baju untuk esok, study sikit-sikit (Insyaallah). tadi masa taklimat BTN asyik tergelak macam nak pecah perut guling-guling. En. Daud sangat kelakar oke. dia la yang suruh kami kawad pakai macam makcik-makcik tadi. lepastu kan ada orang pergi tengok wayang dekat USJ tak cakap, lepastu takut kena marah, mintak Nurul mesejkan. pandai eh you Yang.

+ Kak Yati kitorg tgk movie ngn abg kat USJ =) Fon abg tade bateri. dye ckp pape hal text Nurul.
- Ye ke? enjoy k. klau ade pmpuan x cantek join, gtau K. Yati cpt2 taw. haha xpn Nurul pukulkan bg pihak... psn pd abg jgn notti2
+ Hehe ok boss

siapa perempuan tak cantik neh? HAHAHA

anda fikirkanlah dalam tidur
zzZZZZzzzZZ

8 feedback:

azzah husna said...

kenapa saya suka PD?
sebab gigi rongak takdek

kenapa saya suka pd?
sebab saya leh makan seafood tanpa ganguan gigi rongak

kenapa saya suka PD?
sebab saya boleh berjln dgn gembira dan gigi rongak kene gi kelas..
yahooooooooo.com

asna cute said...

WooowWWW..
Wat suspen arrr..
Cepat2 update lorrr..

Nie nak kena denda nie..
update bebyk er..
dah dekat 2 weeks xupdate blog woo

sHaRk~kEyRa said...

sempat je update blog..
ish3.

=P

po+yaty said...

azzah:

g men jauh2 boleh. g naek bot pisang ke apa

asna:

takde ape yang saspen pon..dah hapdet da

kiera:

kena pandai curi peluang

KAHKAH

agylz said...

kez,baju tue besar ker u yg dah gain weight??? happi sgt ker... :)

po+yaty said...

baju tu bsr..(ayt kaver)

i x brape nak hepi la kez..

pressure sbb u da nk tunang da

HAHA

Jard The Great said...

ooo.. mr G yg itu? hahaha.. baru ku tahu...

po+yaty said...

ye la jard

hahaha