Sunday, June 7, 2009

Cloudy day~~

there's a lot of things happen today(kain hitam tak dapat ambik, shawl putih tak dapat sampai, takda kawan nak teman keluar, kereta buat hal!!!) can you imagine what i've been thru today??? totally ruin my mood for the whole day. am supposed to struggling for my exam rite? sumhow after 'heavy raining' and dramatic confession session,(sekarang tengah mengalami sindrom mata bengkak dan suara sengau), and my brain cannot function normally. lagi-lagi bila nampak wording yang banyak dan perlukan brain again untuk process all that words. sumpah, brain dah tired and overused. mana nak fikir exam, diri yang banyak masalah and my Shyang yang tengah struggling melawan kesepian. eh, melawan kebencian(bukan benci i). Gosh, sangat-sangat bersalah dengan beliau. i dah buat something yang dia sangat-sangat tak suka. tapi, situasi saya tersepit dan beliau yang taknak tolerate. (Tuhan, Kau lembutkan hati beliau)i pray for that every day and night.

di hujung hati yang terdalam and i hope i didnt have that bad~heart~thinking again. (my heart boleh think?) weird eh.. kalau fikir dengan brain yang cannot function neh, i wish i want to stop everything. tapi, kasih sayang, senyum mesra bersama, gurau senda pujuk rayu mu masih ku ingati.. well, batalkan je niat tersebut. kenapalah cerita hal rumah belum bertangga dalam blog. bukan nak tagih simpati. just spill everything, dengan harapan the burden ringan sedikit. hulurkan tangan, ringankan beban. eh eh ni tag line bersamamu. sengsara sangatkah? well, you'll never know untill you get in my shoes.

nota dari hati: My Shyang, please forgive me eh. i just dunno how to explain and comfort you. i know you will heal someday just don't take to long coz i need you to cheer me and make my day alive. saya sukakan joke you yang selalunya berintelektual tersebut. hope dapat dengar joke you soon.
i will always love you. no matter what...

9 feedback:

MisZ PinKy said...

its ok..

kalo kamoo salah, mntak maaf..

sure dier akn maafkn, sooner or later..

saba yeee..

azzah husna said...

ehemmmmm
udah2 lah tuh..
g baca buku...

Jard The Great said...

entri yg emo... hehe... dah ringan ke tak burden kamu itu?

asna cute said...

Oh dear..
i hope all the dramatical problem will go well very soon!!.

Amin~ =)

StingRay said...

3 + 1 = 31.



Intelektual kan joke saya?

kueh bakar said...

no matter what...

Ain said...

Yaty! I just found your blog.

Sabar ye, gado2 tu biasalah.
You guys will hit the gear real soon.
Bertabahlah!


BigFatHug(^__^)

po+yaty said...

misz pinky:

tu la, nk tggu di maafkan lame sgt
sgt tak penyabar tho..

husna:

laki ko g library td g bace buku. kira wakil la

jard:

kurang la sikit kalau ada yg sudi menderma. hehe

asna:

ye la asna. tgh berusaha neh.. huhu
thanx

stringy ray:

hekhek..sgt berintelektual

kueh bakar:

no matter what..ehehe

ain:

thanx ya.. i hope so...

hidayah said...

skrg ur brain dah function normally lom ni ?