Thursday, June 4, 2009

am in pain~~~

1. Anda rasa anda hot?
not really. am just an ordinary gurl. live my life quietly as always

2. Upload gambar kegemaran anda.

3. Kenapa anda suka gambar ini?
sebab gambar ni tak nampak muka saya yang memang tak fotogenik. HAHA

4. Bila kali terakhir kamu makan pizza?
last month. masa tu dah pukul 10, mata dah separuh lelap. mak suruh call pizza.

5. Lagu terakhir yang anda dengar.
Terlanjur Cinta Rossa & Pasha (Ungu)... pemuja Pasha HAHA

6. Apa yang anda buat selain daripada selesaikan tag ini?
takda buat pape. nak tidur kejap lagi.

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dengan panggilan apa?
Dak Yang suka panggil Mi... sangat ringkas dan meaningful. HIKHIK

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hari ni jawab tag je sebab am in pain. '_________________'

nothing interesting today. takda jumpa Mr. G pun hari neh. eh, kalau jumpa Mr. G kira interesting kah hari tersebut? HAHA. not really. just sit in the library for the whole day. sampai dah nak jadi frozen food dah. ah, cerita pasal makan, ada kawan tu dah duduk bersila depan sajian. siap sedut orang lagi. you memang saja kan babe nak minum air I. ceh!! kena cepat neh sebelum makanan lain di rembat.

4 feedback:

hidayah said...

ni tag dr yaya ke yaty ?
hoho~

Jard The Great said...

mr G tu sepa??? hehehe...

zaradgreat said...

tett!!! hahahahha

po+yaty said...

::yaya::
bukan kot ya

nnt yaty selongkar cari tag yaya

::Jard::
Mr. G adalah penysyarah plg hot

bg saya je. org len rs x. haha

::zara::
ngape tet..tet kat cni

haha