Friday, June 26, 2009

Almost Sembuh

thanx everybody...thanx sebab mendoakan kesihatan saya

::Asna::
::Yaya::
::K.Su::
::K. Adah::
::Suezen::
::Zara::
::K.Jard::
::Ain::
::MIzz Pinky::

terima kasih di atas komen-komen anda semua. memang saya tak sempat nak balas sebab internet di Maktab like hell. HAHA.

saya hampir sembuh dah. tinggal batuk yang sedang bermaharaja lela sekarang. Ya Allah, bila batuk menyerang, macam nak tanggalkan je anak tekak neh. gatal sangat. lepastu sakit paru-paru, dada semua. perit i tell you. mungkin ada hikmah lah di sebalik kesakitan yang Tuhan bagi neh.
tangan sapa yang comel neh??
KAHKAH
Annoying

eh, memang la ada hikmah, sebab A Gift from God telah datang dari Skudai hanya nak hantar saya ke Klinik. Syukur Alhamdulillah. dikurniakan seseorang yang sangat bertanggungjawab. masa dia sampai tu, rasa sungguh melimpah-limpah sayang pada dia. eceh, geli ah buat confession macam neh. tapi tapi tapi saya seriuslah. macam mana dulu boleh buat ayat cakap dia tak sayang lah, tak ingat kat saya lagi lah, ada orang lain lah. kan sekarang dah membuktikan kasih sayang yang takda bertepi. pheewiit pheewitt, Bf sapa tu. kagum ah dengan dia. HAHAHA
balik dari Hospital Batu Pahat, terus tanya saya nak makan apa. i want seafood, i want seafood. i want... seafood dekat Ulu Tiram,JB. tapi, apakan daya sangat impossible impian tersebut. ah, tak kagum ah dengan you. terus dia bagi suggestion yang sup pizza hut sangat sesuai untuk orang yang pura-pura demam sebab nak mintak Bf dia dari jauh datang. HAHAHA. macam mana dapat kesan scam yang i da plan lama neh?? tapi kan, beliau yang tak demam tu yang makan lebih-lebih. konon eh Yang. lepastu permintaan saya tak berakhir setakat tu je. memang sumpah mengada. saya pun cerita baju balik dari BTN tak cuci lagi sebab besar. jadi berat. sungguh tak masuk akal okek!! beliau pun menjeling je. hampa ah. mesti la dia taknak tolong neh. tapi kan sebab dia a Gift from God yang priceless keluarlah statement "bawak kereta neh balik hostel, masukkan baju kotor semua lepastu ambik Abang kat surau". YAHHHHOOOOOO... you memang kekasih terbaik ah. sumpah, orang lain tak leh lawan you punya. HAHAHA


tolong Gf yang tak sihat kan dapat pahala jugak. bukan buli ye. mind you. kalau saya sihat, belum tentu dia akan setuju.

hari ni jadi lebih lebih lebih gembira sebab esok akan berangkat ke JB. kawan-kawan semua pun dah tahu. kalau tanya Yaty balik mana? Klang ke JB? macam saya punya 2 rumah saja. HAHAHA. balik JB ah menjadi pilihan utama. macam tak sayang emak abah je?? bukan lah. emak tak bagi balik sebab nanti kena hantar saya balik Batu Pahat balik. nak suruh naik bas, jangan mimpi sangatlah. kalau dah terpaksa sangat baru lah mencari bas. susahlah naik bas. ah, alasan la kan.

tak sabar menunggu pukul 1 tengahari esok. can't waiiiiittttt to meet Mr. Shyang.

13 feedback:

aien~s corner said...

Alhamdullillah...mkin sembuh..

de gak mnusia cm 2 ae??
ish2..

hidayah said...

alhamdulillah..
kisah demam ni ada pengakhiratnya.
eh salah eja. ampun.
Hehe~

dan love ending..
rasa nak no fon mr shyang ah
bole?

tobat yaty anti-yaya lepas ni
wahahahaha~

lepas ni lanja yaya pizza pulok kay...muuuahhh !!

zaradgreat said...

wah2
best ah pizza!!
de sup lebih tak tapau??
nak2!!
hahaha


baguih ah dah sehat.baguih2

po+yaty said...

aien: Alhamdulillah

yaya: nak no fon? bole saje. pengeras dia x banyak ah. yaty nak tangan yaya utk dikunyah. bole x?? haha

nnt kite clbr8 befday dgn pizza

zara:sup lebih ade la

dalam perut tapi. kena korek dulu

haha

hidayah said...

wah...bila nk bulan dec ni.. piza oh piza....turun kl tau! eceh..

tangan? camne nak dail no kalu tade tangan, amek yang lain la...pusat bole ? kehkehkehkeh...

bulan darling said...

eleh sebelom tu sape yg mcm perang serb tu eh?? ooii name aku tak sebut aku pun doa ngak walaupun doa aku mmg tak makbul ahahaha

SuRiA said...

ha dah sembuh tak jadi ar nk pos iris picit pala untie dier...ade petua nih kalau gatal tekak tu jgn tgl ank tekak tu nant bisu amik parut kelapa garukan sekuat hati sampai gatal tu surrender owkei selamat mencuba

cottoncandy said...

bez nyer,,
nk tgk pic ur lover leh
he3

Jard The Great said...

alhamdulillah... =p =p

asna cute said...

Alhamdulilahh!!!

Sis cepat2 update pasal kul 1pm tue ek ek ek ek hehehhe

jarang2 nak gosip ngan sis pasal BF nie tau hehehe syok nyea bace org lain puye Xprience nie tau hehehhe cepatttt updateeee!!

Eh nama asna ats sekali.. wah nie yg nk kena belanje nie hahah =p

kelambuharimau said...

bagus kerana menghargai

virusatu said...

ko tak sihat yer yaty...kite se"geng"..akak pun di landa demam and baru pas kuar wad..malu tul nak masuk opis, muke dah mcm pontianak..hehehehehe..

Anonymous said...

xde keje len ke? korang ni bergossip je.. g la bace buku bkn bace blog org!!!!!!