Tuesday, May 5, 2009

Tergendala

rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blog. (memang rindu betul lah ni)
rindu kawan-kawan

HAI KAWAN-KAWAN

masyaallah.. memang jantung berdetak dengan lebih kencang setiap saat teringatkan blog. apa dah jadi dengan blog. apa dah jadi dengan kawan-kawan di blog. hahaha.

nak update banyak, tapi masa terkurang-kurang sampai tak cukup. cerita cinta tak habis story lagi, cerita kesibukan yang takda kesudahan juga, cerita hati dah tercuit oleh sesuatu. eh eh, boleh mengundang malapetaka neh. HAHA (tetiba nak gelak)

lagi 3 minggu sahaja sesi praktikum akan tamat ( YA ALLAH cepat-cepatla habis) habis praktikum maknanya, final exam pulak datang. YAHHHOOO.. balik Johor, balik Johor. Skudai, here i come. err, bukan ke IPTHO kat Batu Pahat? sejak bila dia pindah Skudai. kenapalah Batu Pahat tak terletak sebelah Skudai je? kenapa? boleh jalan kaki ke apa pergi Skudai. kan senang.

hurmm buat kawan-kawan. jika saya punya seluruh masa didunia ini. saya akan menziarahi blog kalian dan meninggalkan komen yang meleret merepek sampai kalian muntah hijau nak baca lagi. HAHA. malangnya, saya tak punya banyak waktu macam tu. still, saya akan menziarahi kalian kelak. tunggu kehadiran saya. cececehhh. sumpah POYO!

10 feedback:

suezensuzanna said...

patutlah lame menghilang:D

bulan bintang capricorn said...

gud luck 4 final exam ;)

zaradgreat said...

huhhuhu..
its okay~
kami menunggu..(cewah!)
gudluck2!!!

asna cute said...

Huaaaa cepat yea nk balik johor dah... nak itutttttt huhuhu.

Haip sis kena selalu update lorr~
nti asna kehilangan punca nak hantar brg kang hehehe =] kang sis lak y meroyan lak hehehhee
=]]]]]]

hidayah said...

wa...yaty..
gonna miss u..
huhu..
tape, setelkan urusan yg lebih penting dulu kay..

janji yaty sehat..

jgn lupa kami dan saya..

hehe

^_^

po+yaty said...

sue

tak la hilang sangat.

hilanh sket2 jek

huhu

po+yaty said...

bbc

tq2

lagi 3mggu je..

seremmm

po+yaty said...

zara

cewaahhh..

tggu ye

nyanyi siket..

akan ku tungguuu detik tiba saat itu

hahaha

po+yaty said...

asna

sis x meroyan

sis mintak pertambahan buku je kang..

haha

asna yg meroyan

po+yaty said...

yaya

yaty xkan lupa yaya punya

sumpah rindu dengan anda semua

x baca blog kalian sangat ketagih

tunggu kehadiran yaty di blog yaya