Tuesday, April 14, 2009

One of My Best Friend Wedding

mood; tak gembira sangat


hari ni takda nak bercerita sakan sangat. entry pun takda nak panjang berjela-jela macam jala tak ingat dunia ke apa. jadi, tak boleh nak kata entry panjang tapi tak bosan~lagi. boleh kata entry pendek tapi bosan nak mati. boleh. silakan lah cakap.

saya rindu babah!!!* air mata dah macam hujan* siyesly. tak boleh cakap pasal babah sekarang. sangat sensitif dan sangat mengundang air mata. kenapa sangat terasa dengan ketiadaan babah yang tak sampai sehari lagi neh *berjurai-jurai air mata tak berhenti*. kalau tak, takda peduli pun babah ada kat bawah sorang takda makan. takda pun nak pergi masakkan ke apa. sekarang baru rasa nak terhegeh-hegeh tersedu-sedan macam kucing hilang anak. mula terasa masa sidai baju malam tadi. tengah sidai baju, air mata meleleh-leleh. kalau jiran nampak, ingat dah kena dera sidai baju ke apa si Yaty neh. kau bayangkanlah, selama beberapa bulan neh kami bertiga dalam rumah, sekarang tinggal berdua je. mujurlah, JB dan kakak ipar yang baik hati tinggal dekat sini.kalau tak terkontang-kantinglah kami berdua dalam rumah. ok tipu sangat. emak sangat survive dan tough oke.malam tadi mesej dengan Kesayangan pun mengadu rindu babah bukan rindu dia. tapi, dia faham. dia call 2 kali malam tadi pun mengadu lagi rindu babah. doakanlah babah baik-baik dekat sana. pagi ni pun dia call menangis-nangis lagi mengadu rindu. kesian dia tengah sibuk bekerja keras, tapi masih sempat melayan GF cengeng tak tentu pasal dia neh. Saya Rindu Babah~~~~

berikut adalah wedding kawan masa di SMKPP dulu. Majlis pada 29 Mac 2009. tapi baru dpt gamba beberapa hari lepas. tapi maaflah kalau kurang gamba pengantin sebab kami syok sendiri amek gamba sesama kami tanpa pedulikan sangat pengantin. mana tak histeria. last jumpa masa 1999. bayangkan... bila sekali jumpa tak peduli ketenteraman tetamu lain dah.ada makcik siap geleng-geleng kepala. dia rasa nak hempuk kepala kami dengan dulang ke takpun halau je kami dari majlis tu.apa akallah buat onar dekat wedding orang?? ha, tengok tengok. kisah lanjut akan cerita kemudian. bila rasa dah tak rindu babah sangat.

~Mira and Hubby~
semoga berbahagia
kalau rasa gambar-gambar tersebut mengganggu pandangan mata
TAKYAH TENGOK ok!

kalau nak kata yang baju biru tu nampak gemuk
DALAM HATI SAJA ok!
nanti pengantin terasa sebab dia pun pakai baju biru.
HAHAHAHA ah, mana datang haha neh? sedih remember

SMKPP 98-99; Eca, Huda, Kema, Caa, Lya, Syida, Zaffan, Yaya, Alien, Wani, Yusma, Yaty, Mira
in memories

11 feedback:

poyaty said...

eh, apsal ada iklan neh.. kacau mood betul

virusatu said...

yati pakai baju biru tu nampak sweet la..kite suke..hehehehe..n'way yati cikgu sekolah mana?

poyaty said...

sekolah kat klang ni ha

nama sekolah dirasiekan

haha..x la.kidding

asna cute said...

HUaaaa~
Rasa yea pegantin yea tak berseri pun. Sis lagi berseri nie.. dah la tema baju dah sama dh tu hehehe..

Kak.. boleh jer delete iklan tu. HUaaaa nak buku novelll~ dah kubusanana nie.. tak tau nak wat pe hehehe

hidayah said...

yaty..suke tgok yaty senyum..teruskan k...

goodmorningteacher said...

serba biru cik yaty kita nih! meletup!

MisZ PinKy said...

meriahnyeee!

poyaty said...

asna -> neh bodek-bodek neh nnt kite poskan la buku tu cepat-cepat. hahah

kalau pujian ikhlas.. tq so much. mgkin da dtg sinar pengantin di mata kite. wahaha

poyaty said...

yaya -> kite senyum nampak cantek kah? ohh puh-lis lah yaty.

thanx yaya

poyaty said...

ye ke k.lynn? nampak sgt kite neh gemuk cam nak meletup da. haha

poyaty said...

pinky -> meriah sgt dpt jumpa kwn2 lama.. huhuhu~~