Wednesday, April 1, 2009

Goooood Newssssssssss~~~

ekekekk..
(ah! mengada. kejap sedih, kejap lagi nak mengekek cam pontianak harum S***** malam. jangan layan si Yaty neh.)

anda semua...

saya dah gembira dah. saya pun ada berita nak dikongsi bersama. saya bukan nak berkongsi dengan cornetto saja. tapi, dengan anda juga. yes! you yang tengah membaca dengan mata terbuntang-buntang tu. HAHAHA. baca tak previous entry. tak baca, takpa. saya tak kisah sebab hati tengah berbunnga. macam dah tumbuh setaman bunga dalam hati. ok. sangat membesar-besarkan lah.

entry yang bertajuk Here and There. (kalau belum baca, pergi ke bawah sekarang!. ayat perintah neh. HAHA. tapi, kalau taknak pun takpa. tak mendapat dosa pun. jangan bacalah kalau terpaksa. nanti anda tak feeling dan hati tak berbunga macam saya.

cut the crap!

KRINGGGGGGG!!!

sorry guys, masa rehat saya dah over. saya berjanji akan siarkan berita gembira pada waktu perdana. tunggulah depan notebook SONY VIAO PINK (idaman kalbu, bila nak dapat neh) anda kalau anda, notebook lain pun boleh juga. cuma entry saya akan kurang cerialah. again, apa kaitannya? and again, jangan layan sangat pompuan yang hati dia banyak bunga neh. sebab dia dah ada dekat LALA~~ land. KAHKAH.

see you guys later!!~~

1 feedback:

Cik Angah said...

ish...cik poyaty..ape berita nyer......hehe...cepat2 post.. ;p