Friday, April 24, 2009

Cerita Cuti Basi


Gambar-gambar berikutnya pun menunjukkan

  • keindahan alam
  • keindahan pantai
  • keindahan Yaty (aik?)
tolong hayati keindahan tersebut. HAHA. kalau rasa dah tak indah, bolehlah jangan tengok lagi. nanti anda akan muntah hijau, biru air laut semua keluar.saya adalah duta Air Asia
sebab tu warna baju ikut tema
HAHAtak dapat naik sebab angin bertiup kencang menggoncang jiwa.
bayu mengusap muka

jangan layan
2 hari datang tanpa jemu
untuk menunjukkan sangat cintakan cable car yang mencabar jati diri
tetap tak dapat naik
nasib tahun lalu dah naikIsland Hoping
1st stop
swimming macam hebat (dengan bantuan jaket keselamatan)
boleh kalahkan Micheal Phelpsmodel selipar Padini

menyaksikan sunset di Pantai Chenang
sangat indah pemandangan
dengan nenek orang putih berpakaian separa
sampai emak geli tekak dan ajak balik
kalau saya jadi lelaki pun
akan hilang selera kepada perempuan
KAHKAHKAHsangat tertarik dengan warna dia
tapi, pelamin anganku belum musnah
under construction
poyo poyo poyo
Mahsuri; anak cucu tumpang teduh bawah rumah
boleh kan boleh kan

oke cerita disudahi dengan gamba sebijik (?)
gambar feveret dari segala gambar
sebab sangat ada sentimental value
end

13 feedback:

Fadhlah said...

saya tau aper santimantela value tu....mesti seliper dah putuskan..

asna cute said...

Wahahahaha apa daaaa gmbr sentimental tu hehehe =)
tapi hemmmm biler yea g langakawi tu? nie rasa mcm nak boh gak gmbr asna g lagkawi nie hehehe

virusatu said...

adoi..bestnye pi langkawi..nak gii sanaaaa..

poyaty said...

Fadhlah

mane ade putus la

hahaha, x model la klau putus

poyaty said...

asna

ada la ada la

hahaha

pegi bulan 12 ari tu

jum letak gamba g lgkwi semua

poyaty said...

kak ain

cpt2 g honeymoon

pastu letak gamba romantik byk2 ye

hahaha

mira said...

woo00 bestnye g holiday..
kte ni dk ngadap buku, final!!!! uwaaa..nk holiday gk..

Binjaie said...

mantapppp hehehe jahat sy..

poyaty said...

mira

study, study

abes final nnt g holiday

haha, nnt kite nk dtg utm leh holiday sesama

poyaty said...

binjaei

apa yg mantap neh??

apa?

apa?

Binjaie said...

hehehe pantai kat belakang tu hehehe

Cik Angah said...

dlm byk2 gambo..aku pndg pic air asia aje tuh..wa..jeles2...hehe..
3thn ulang alik smnnjung xde kesempatan lgsung mok ambik pic kat sana..


x mungkin!! hahahaha =p

hidayah said...

best2 pantai chenang ni.

ya pegi naik jet sky tahun 2007.

bile nak g sama2 lak kan?

hoho