Sunday, April 19, 2009

@@@@BIRTHDAY BABAH@@@@


19 APRIL 2009

HAPPY BIRTHDAY BABAH

SEMOGA PANJANG UMUR

BABAH CEPAT-CEPAT SEMBUH

walaupun kek nampak sedap. walaupun tu gambar tahun lepas, but still nak cakap. kek sponsored by Yaty. ok kuat ungkit. ungkit lagi, ungkit. apa lagi yang kau beli? sofa tu kau yang belikah? piring? wat about piring? kau juga kah? HAHAHAHA

to all readers; Doakan Babah saya selamat di sana ye. Babah tak sihat sangat. Hari ni je dah berapa kali call Babah. serumah sangat bersedih dan sangat menangis. naik banjir juga handphone saya dengan air mata. Tadi Maghrib kami semua dah baca Yassin supaya Babah sihat semula dan dapat melakukan ibadah. Doakan ye kawan-kawan. TQ

11 feedback:

virusatu said...

Selamat Hari Lahir to Babah Yati..Semoga Sihat sentiasa, panjang umur and dimurahkan rezeki..

Yati, sorry erk..akak bz memanjang dua tiga hari ni..hehehehe..

zaradgreat said...

yep
saya doakan juga babah mu sehat senantiasa..

aminn..

hepi besday pakcik!!
hehehe

MisZ PinKy said...

insya allah babah kamoo akn sehat n slamat slalu..

;p

Fadhlah said...

hapy berdayyy

hidayah said...

semoge babah yaty sihat walafiat hendaknya. smoge tuhan pekenankn doa. amin.

Binjaie said...

semoga dipanjangkan umur di murahkan rezeki...dapat menantu cepat2 hehehe

poyaty said...

kwn2 semua...

thanx so much.

k.ain, zara, yaya, pinky, fadhlah, binjaei

thanx coz being so supportive

Fadhlah said...

lupa pulak..klu nak ubah background dr pyzam nie..ble rujukmy tutorial..selalunya tamplet dr pyzam nie bawak maslah sket...huhuu

poyaty said...

thanx awak. i will

Cik Angah said...

yaty...sedih baca entry ni..huhu..babah...(teringat kat abah angah kat rumah) huhu..
smga babah yaty cepat2 sembuh dan dapat melakukan ibadah dgn sempurna..

insyaAllah....

po+yaty said...

thanx angah

amin