Sunday, April 26, 2009

Ahad yang ceria

pagi yang gelap
kini sudah terang

bangun pagi dengan penuh kegembiraan. mana tak gembira, lepas sembahyang subuh terus mengadap game. gamers tegar la konon. haha. makin gembira lagi sebab turun bawah pulak menghadap muka blog yang sangat menyenangkan hati neh. hahaha. bertambah gembira sebab tak ada hati pun nak tolong emak masak di dapur. kelemahan yang nyata. sampai Dak Yang kata, mimpi la nak tengok Gurl rajin. kelahiran akan datang la baru Gurl ni rajin. KAKAH.

akan jadi gembira sebab

BABAH BALIK HARI INI...HOOORAY



babah da balik. babah da balik.babah da balik.
selepas berpeluk-mania dengan babah sendiri (aik? ye la. takkan nak peluk babah orang lain) di KLIA tadi sampai mat saleh pun naik segan tengok hahaha. mengkalahkan isteri sendiri. kami pun pulang. ah, macam karangan budak-budak. selepas penat bermandi-manda, kami pun pulang dengan gembira.

memang sengsara naik kereta dengan adik beradik yang mulut macam takda insurans i tell u.adik beradik yang terdiri dari lelaki bernama Adik dan perempuan bernama kakak. merana jiwa sepanjang jalan kau tahu. nasib baik adik beradik sendiri. kalau tak lama dah hiarrggght, tendang mereka keluar dari kereta. bawak kereta comel kepunyaan kakak ipar memang thrill, sebab macam tak ingat dunia nak potong BMW, Lamborghini semua. "Yaty, kalau kau dapat kejar Lamborghini tu, aku bagi semua duit elaun aku" see, seorang Adik yang lesen L nak mati lagi berapa minit ada hati nak mencabar kredibiliti kakak dia yang takdirnya menjadi bini no 2 Kimmi Raikonen neh. tapi, agak-agak la jugak nak pegi kejar Lamborghini tu. walau dengan bantuan angin kencang sekalipun, tak dapat hidu langsung asap lamborghini tersebut. apa akallah CLK (Cute Little Kancil) VS Lamborghini. HUAHUAHUA

brek je kereta, terus diserang sakit wanita yang tak kurang hebatnya. saya sangat tumpas. memang tak dapat nak lawan. sebab tu entry neh menyusul sangat lambat. keuzuran. ceh, macam nenek-nenek dah. bangun-bangun mood memang swinging all over the place. faham-faham je lah wanita tua yang uzur neh memang. sensitif tak ingat. hampir-hampir mencetuskan perang dunia ke berapa pun tak ingat dengan Dak Yang. saya cepat-cepat undur diri, ah! malas ah nak ingat. nanti hati sengsara.

mujurlah ada blog pengubat duka lara. sayang sangat dekat blog yang macam comel neh. memang taknak sayang Dak Yang lagi. dan ada babah yang dah tak larat nak layan soalan tak masuk akal anak dia sendiri. jadi takda nak ingat dekat Dak Yang sangat. bia dia bia. nakmo kawan dengan dia '_______________'

family members yang penuh teruja nak jumpa babah
termasuk 2 tugu berbaju putih belakang sekali
emak siap bawak karipap untuk babah
comel kan
sapa ada bau baru, angkat jari
HAHAHAHA

14 feedback:

Fadhlah said...

oooooo

mira said...

merahnye layout makngah..haha

Cik Angah said...

cik yaty...babah balik ye?sape amik kat airport nnt?

Binjaie said...

Babah pi mana?

po+yaty said...

Fadhlah

apa yang oooo tu?

hehehe

po+yaty said...

mira

yang mana merah mak ngah tu?

hehehe

po+yaty said...

cik angah

1 family semua pegi amek babah

semua excited gile

hehehe

po+yaty said...

binjaei

babah saya pergi umrah lah

=(

hidayah said...

hoho...tak bole bla la yaty ni.. dalam duk cerita2 ley lak gtau dia bini no 2 Kimmi Raikonen... hoho..

po+yaty said...

memang iye pon

saya bini no 2 kimmi

hakhak

Cik Angah said...

cik yaty..awat pic last 2 muka mcm penyek aje?

hehe..jgn marah ek..hehehe

^_~

virusatu said...

wah..yaty..sonoknye dia babah di adah balik..pasni leh la sambut besday babah..hehehe

po+yaty said...

angah

muka penyek tu camne?

hahaha

po+yaty said...

ye la k.ain

da sambut da befday babah malam tadi

heheh