Thursday, March 26, 2009

Dream a little dream

semalam bermimpi yang indah. i love my dream yesterday.

bermimpi kahwin. sangat syoklah. bukan mimpi dah kahwin. baru je nak kahwin. sangat bahagia tengah buat persiapan perkahwinan. yang buat syok sangat sebab dapat kahwin dengan My Dream Guy. saya sampai cakap dalam hati. akhirnya dapat juga kahwin sebelum grad. KAHKAH. hati pun sempat bercakap walau dalam mimpi.

apa akallah bangun tidur dengan senyuman seindah suria. bila dapat kahwin ni? ih, sangat desperate kah? takda, hanya bertanya, bila dapat kahwin. bila jodoh sampailah bukan?

oh mama saya mahu kahwin
kahwin dengan siapa?
dengan anak mama lah.
HAHAHAHA
tawa dalam tangisan.

dah tak payah ingat mimpi tu lagi. membunuh jiwa. layan lagu Dr. pun best juga. saya dah terfalling-falling cinta dengan lagu Rindu Padamu tu. sangat touching dan menyentuh kalbu. alahai, kalau dah mode bunga-bunga semua ayat nak berbunga. berbulu je orang yang baca. tapi siyes, saya menangis 1st time dengar lagu ni. nak share takut malu. tapi siyes @__________@

0 feedback: