Thursday, March 12, 2009

Di lambung ombak

Berhentilah air mata duka,

Tabahlah hati yang luka

Mungkin masih ada sinar mentari tersembunyi

Akan menerangi, gelap diri ini

Atau mungkin

Ada pelangi bahagia sudah menanti di hujung sana

Tuhan,

Kirimkanlah aku, kekasih yang baik hati

Yang mencintai aku

Apa adanya

Entry berciri emosi dan bercelaru haru biru dan serabut. Sebab feeling tengah up side down. kepala bergoncang, badan dah longlai, hati dah punah kaki dah bercerai-berai dari badan sebab tak larat nak bawa badan berat sangat. Apa lawak ni sedih je. Jadi, tak lawak pun. . Pergilah pergi cari kekasih yang lebih baik hati sana. Saya memang tak baik. Stupid. No manners. Gemuk. Tak cantik (tapi cantik sikit dari kau, tapi kurang cantik dari Acha.persamaan jadi camni { Acha Milo>Yati>Kau} Eh apa ni. Sedih-sedih pun sempat ukur kecantikan) arghh.. persetankan dengan semua ni. cantik-cantik pun kena tinggal. Baik jadi yang ‘biasa-biasa’. ‘______ Haha ______’ (ni la nama dia tawa dalam tangisan)

Sayangi daku

Peluklah daku

Janji denganku

Semai cinta nan Satu

Tuhan menguji

Takkan berhenti(u noe rite)

(I hate this song sbb ada orang tu pakai ringtone ni benci..benci)

0 feedback: