Tuesday, March 31, 2009

=(

saya sedih sebab :

  • saya kena marah sebab tak sabar
  • ada orang letak fon camtuh jek '_______________'
  • saya tak dapat pergi hari penting yang tersayang. siapalah aku ini
  • saya nak kena observe (eh, yang ni takkan sedeh plak)
  • BBM yang didownload tak boleh play (Damn!)
  • saya ternampak 'sesuatu' yang painfully hurt.( hate!hate!hate!)
  • saya dah ketandusan idea nak memblog. macam memblog di tanah gersang.

tolong buat saya tersenyum kembali.

p/s: blog cam hopeless n helpless sebab tergantung mood tuan dia. lepas baca boleh buang. jangan repeat baca entry yang macam jahanam neh. buang masa. saya pun rasa buang masa juga tulis macam neh. tapi, jangan ambil hati, sebab saya tengah bersedih. '_____________'

8 feedback:

suezensuzanna said...

wah....feels sgt down huh....dh dh...jgn sedey2...bukak youtube, search kencan pertama. Mesti tergelak tgk tuh.....jgn sdey2 yer

poyaty said...

okek sue. lps abes download lagu rossa ni saya akn tgk kencan pertama.. huhu

Cik Angah said...

Cik Poyaty jgn cedih2 tau..cik angah kan ade?hehe..tenyum cokmo taw ..;p
salam perkenalan... :)

poyaty said...

ye la cik angah

saya nakmo sedeh2. tp, hati saya yang sedih neh. hehe

salam kenal angah.

MisZ PinKy said...

namo sedeh2 yee..

biasa la ade mase2 kter emo..

sabar yee..

intan said...

sekejap dia sedih....bca lg kt bwh...bunyi mcm marah+geram pun ada...hehe....sori atty,jgn sedih2...

- Isabella - said...

hebat :)

penulisan dia atas tanah gersang,kering tandus dan panas:)

cme on, life so short:)
say watever u wanna say..

keep it up:)

poyaty said...

misz pinky, intan,issabella:

saya sudah gembira. oyyeh oyyeh

hahaha