Sunday, October 26, 2008

curhat

i've been searching 4 a long tym..to 'curhat' (dian sastro pny skrip).too many things to tell n confess..well, atas pertolongan my dear sista..hasilnya, dis cute blog.setelah keep fighting, yelling n screaming..aku dpt ape yg aku nk exactly..sedap mate memandang, sedap lg hati aku nk b'cerita.itu pun aku upah die dgn AYAM BBQ BEREMPAH MEXICAN yg aku bakar sendiri n air strawberi wif ais...yummy..aku nk jdkan tmpt free utk aku cerita wifout any fear..title pn real life..uncut..so...it's all in here..

4 starting..aku x ksh sape2 nk bace blog aku ni s long lps tu jgn nk mengate aku, or nk korek2 rasie aku or jd spy..enough is enough k..juz b urself n out of any business..wat past is past..

memandangkan masih lg ada sisa2 aidilfitri, msh lagi ade open house yg nk dihadiri..d problem is..aku x tau nk pegi dgn sape sbb aku sorg2 je kat umah skrg..how pathehtic my life would be..sume ade life msg2..aku je yg stay umah ala2 perempuan jawa terakhir...semua yg berlaku ni ade sbb n berkait dgn kisah semalam...

biarlah semalam berlalu..aku nk tutup cite lame n move on..pagi td mate aku pun cam bola golf. sumtyms rs kesian dgn mate aku ni..hati aku pny pasal, mate aku jd mangse..well, oleh sbb sume organ ni part of my body, jd dey all akn rs..sdeh same sdeh..hepi, same hepi..x gitu?? cube tny organ2 korg..mesti dey all agree..=)

am glad finally i hv my own blog..so guys, welcome me wif warm heart k..till next..a'ah ni kesygn abg an die


wif my sis yg ske mkn ayam goreng

raya 1st pose dpn rak kasut



2 feedback:

azzah husna said...

eishhhh, pandai btol akak awak tuh merepair blog. brilliant sungguh dia..hahahhah
mesti dia cute like hamster...

hidayati said...

pasan!!!